Тук има 447 998 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  2-стаен, област Благоевград, гр. Банско • 92 500 EUR • ID 20592113 — holmes.bg - [2]
15 Увеличи

Продава 2-стаен област Благоевград, гр. БанскоID: 20592113

Виж на картата
92 500 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 74 m2
  • Етаж
  • 2-ри
  • Особености
  • Асансьор / С паркинг / Интернет връзка / Обзаведен / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / Охрана / В затворен комплекс / Тухла, 20592113
Допълнителна информация:
С огромно удоволствие представяме на В ашето внимание уникален двустаен апартамент за продажба, разположен в самото сърце на Пирин Голф. Този елегантен имот се намира в квартал Downtown, в близост до основната хотелска сграда и СПА центъра. Благодарение на своето местоположение, апартаментът Ви предлага удобен достъп до богатия избор от ресторанти, кафенета и магазини, разположени на главната улица.

Разпределение на имота : входно антре, просторна дневна с напълно оборудвана кухня, зона за отдих с мека мебел и кът за хранене, самостоятелна слънчева спалня, баня с тоалетна и вана, тераса с излаз от двете стаи.

Имотът разкрива пред вас пленяваща гледка към Рила планина, което му придава изключителен чар и привлекателност. Обзавеждането е с внимание към детайла, ко ет о придава изисканост и топлина на жилището.

Апартаментът се намира на втори жилищен етаж и разполага с асансьор . Имотът разполага с индивидуални измервателни уреди, електромер и водомер, както и изградена връзка за интернет, телевизия и телефон.

На собственикът е осигурена възможност за свободно паркиране на територията на комплекса и в близост до имота. Жилището може да се използва за постоянно живеене, да се посещава ваканционно или да се отдава под наем.

Комплекс Pirin Golf & Country Club е известен със своите красиви гледки и отлично поддържани общи части. Таксата поддръжка и управление е 17 евро на квадратен метър /с вкл. ДДС/. Срещу тази такса собствениците на имота се възползват целогодишно от услугите на комплекса: СПА център, 7 басейна (шест открити и един вътрешен), открити и закрити детски кът ове , 24-часова жива охрана, рецепция, ски гардероб и безплатни трансфери от и до кабинковия лифт в Банско през ски сезона.

Освен това комплексът разполага с 2 голф игрища, тренировъчно игрище, голф академия, 6 тематични ресторанта, 2 супермаркета, пиано бар, наргиле бар, фитнес зала, игрище за скуош, билярд, тенис на маса, пекарна, спортен магазин, ски училище и магазин за дрехи.

Отдайте се на удоволствието и живота в Pirin Golf & Country Club - там, където модерният начин на живот се преплита със спокойствието на природата.
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 11:53 на 20 април, 2024 год. Обявата е посетена 16 пъти
Брокер:
Брокер Георги Пенев Георги Пенев

Личен телефон: 0878607722

Още оферти от Георги Пенев:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция ЕКСЕЛ ПРОПЪРТИ СОФИЯ
ЕКСЕЛ ПРОПЪРТИ СОФИЯ
град София, кв. Гео Милев, ул. Николай Коперник 27-29, офис 10а

Офис телефони: 02/ 97 33 111
Телефон: 0878607722

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: