Тук има 447 868 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  2-стаен, област Благоевград, гр. Банско • 59 990 EUR • ID 81075393 — holmes.bg - [2]
17 Увеличи

Продава 2-стаен област Благоевград, гр. БанскоID: 81075393

Виж на картата
59 990 EUR
Не се начислява ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 65 m2
  • Етаж
  • 4-ти
  • Особености
  • Асансьор / С паркинг / Интернет връзка / Обзаведен / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / Охрана / В затворен комплекс / Тухла, 81075393
Допълнителна информация:
Атрактивно предложение за модерно обзаведен двустаен апартамент в полите на Пирин планина, в луксозния Хотел Регнум 5*, разположен на 400 м от кабинковия лифт и на 900 м от центъра на град Банско.

Този модерно обзаведен апартамент, с изключително удобно разположение в близост до кабинковия лифт и центъра на Банско, представлява идеалната инвестиция за тези, които ценят комбинацията от елегантен дизайн и удобства на световно ниво. Хотел Регнум предлага не само лукс и комфорт, но и уникални възможности за отдих и развлечения в подножието на Пирин планина.

Предлаганият на Вашето внимание апартамент се намира на 4-ти етаж с обща площ от 62 кв. м, което включва: входно антре, дневна с кухненски бокс и зона за релакс с нов разтегателен диван, спалня, баня с тоалетна и голяма тераса с излаз от двете стаи и великолепна гледка към Рила и Пирин! Апартаментът е напълно обзаведен и оборудван, готов за живеене! Отопление чрез конвектори.

Ски склад 2, 5 кв. м. !
Изложение запад!
Индивидуални партиди за ток и вода!

Регнум Банско Апарт Хотел & СПА има уникален дизайн, невероятна панорамна гледка и луксозно обзаведени апартаменти. Предлага на своите гости модерни услуги и удобства СПА център с финландска сауна, парна баня, джакузита, турски хамам, солариум, ледогенератор, стая за релакс, контрастен душ и тропически душ, масажи, хидромасажна вана, витамин бар; ресторант с българска национална, интернационална и традиционна турска кухня; фитнес зала; детски кът; градини; паркинги открит и подземен; открит летен Аква парк с външен плувен басейн с полу-олимпийски размери, ледена синтетична пързалка, външен детски басейн, 2 водни пързалки в отделен басейн и мултифункционално външно спортно игрище със сектор за стрийт фитнес.

В съчетание с възможностите за разнообразни активности на открито в района, този апартамент представлява не само стилна инвестиция в недвижими имоти, но и уникална възможност за изживяване на превъзходни моменти в един от най-живописните региони на България. Районът предлага различни възможности за разходки, туризъм, колоездене, катерене, езда и много други приятни занимания на открито.
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 13:38 на 26 април, 2024 год. Обявата е посетена 24 пъти
Брокер:
Брокер Георги Пенев Георги Пенев

Личен телефон: 0878607722

Още оферти от Георги Пенев:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция ЕКСЕЛ ПРОПЪРТИ СОФИЯ
ЕКСЕЛ ПРОПЪРТИ СОФИЯ
град София, кв. Гео Милев, ул. Николай Коперник 27-29, офис 10а

Офис телефони: 02/ 97 33 111
Телефон: 0878607722

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: